Crockett & Jones 

Sedan 1991 har vi på Hammargruppen varit grossister för och haft ett tätt samarbete med den engelska skoproducenten Crockett & Jones. Crockett & Jones har producerat exklusiva, randsydda skor i över 140 år, och är idag en av de mest välrenommerade, brittiska fabrikerna idag. 

Bowhill & Elliott 

Bowhill & Elliott har sedan 1874 producerat skor, och arbetat med oss sedan 1991/1992. Fabriken ligger i Norwich, Storbritannien och fokuserar på att producera slippers. Alla skor tillverkas för hand, och har inte sällan excentriska brodyrer på ovansidan. 

Saphir medaille d'or

Saphir, som ägs av Avel, är läder och skovård med sina rötter i Frankrike. Pga deras unika recept på paté de lux fick de en guldmedalj på World Fair i Paris under 1925. Vi har sedan 2011 fört ett samarbete med Saphir medaille d'or, och är även övertygade om att Saphir har bland de bästa lädervårdsprodukterna på marknaden. 

Kanaljen 

Kanaljen har över 30 års erfarenheter av att ta fram linneprodukter av noggrant vävda tyger. Sortimentet sträcker sig allt från panamahattar till linnekostymer. På Hammargruppen har vi samarbetat med Kanaljen under lång tid, och har hela sortimentet i butiken. 

Pantherella 

Pantherella grundades 1937, och har sedan dess tillverkar exklusiva strumpor i Leicester, Storbrittanien. Med över 80 års erfarenhet använder Pantherella exklusiva material så som kashmir och asiatiskt siden för att skrädda välsydda strumpor med hög komfort.  

Våra återförsäljare